De voorbereidingen gaan door, ondanks het coronavirus

Geplaatst op 30-03-2020

Nu het coronavirus de wereld stevig in zijn greep houdt, zul je je afvragen wat dit betekent voor de voortgang van de voorbereidingen in het project ’t Markus Keteer. Voor jou is het goed om te weten dat AM alles op alles zet om de afgesproken dienstverlening te kunnen blijven uitvoeren.

Ook de collega’s van AM die verantwoordelijk zijn voor ontwikkeling en verkoop van de projecten en het projectteam van BAM Zuid, werken door, zij het dat zij dit allemaal vanuit huis doen en daarbij veel gebruik maken van telefoon, e-mail en Skype. Ook het kantoor van de makelaar is geopend ze zijn actief betrokken bij de voorbereiding. Op dit vlak is geen sprake van vertraging. Wij zijn via alle reguliere kanalen bereikbaar voor je vragen.

Start verkoop

We begrijpen dat je – zeker in deze tijd – vragen hebt. Gaat de verkoop nog van start?

Momenteel is het projectteam druk bezig met alle voorbereidingen voor start verkoop. De planning is ongewijzigd, wij verwachten je in het voorjaar te kunnen informeren over de start verkoop.

 Bekijk hier alvast het toekomstige woningaanbod.

Ook leuk om te lezen, het digitale magazine van ’t Markus Keteer!

Wij vertrouwen erop je  hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de voortgang in deze bijzondere tijd. Mocht je vragen hebben dan kun je bij ons terecht.

Meer informatie?

Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan je graag  te woord met advies en informatie.

  • De voorbereidingen gaan door, ondanks het coronavirus

“MARKUS KETEER, MODERN, MALBERG, MAASTRICHT.”

Contactgegevens Markus Keteer

Damen Makelaardij
Makelaar

Damen Makelaardij