De verkoop is gestart!

Geplaatst op 19-05-2020

Je kunt je nú inschrijven voor een woning in project; ’t Markus Keteer! Wanneer je je inschrijft als belangstellende ontvang je een mail met verdere instrucies om je inschrijving af te ronden.

Het inschrijftermijn loopt tot en met 31 mei 2020. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning aan je toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact met je op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst.

Digitale magazine
Het online magazine van ’t Markus Keteer open je door middel van deze link. Hier vind je onder meer informatie over de prachtlocatie, de verschillende woningtypes en alles over het kopen van een nieuwbouwwoning! Laat je verrassen & inspireren! Heel veel kijkplezier.

Plattegronden, prijslijst, technische omschrijving etc.
Alle informatie over de woningplattegronden, de prijzen, de technische omschrijving, de keuzemogelijkheden etc. vind je op deze website. Neem rustig de tijd om alles door te nemen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen als je in gaat schrijven op de woning(en) van je voorkeur.

Wil je graag een persoonlijke toelichting?
Als je het prettig vindt om een persoonlijke toelichting te krijgen op de woningen van ’t Markus Keteer, dan kan dat uiteraard ook. De makelaar staat voor je klaar!

Home Studios
Kopers krijgen de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Homestudios. Dit experience center inspireert en faciliteert om persoonlijk en met gemak van een nieuw huis een thuis te maken. Samen met een persoonlijke woonadviseur worden persoonlijke voorkeuren besproken, om zo de woning geheel naar wens af te maken en indien gewenst (volledig) woonklaar op te laten leveren.

Lees hier meer informatie.

  • De verkoop is gestart!

“MARKUS KETEER, MODERN, MALBERG, MAASTRICHT.”

Contactgegevens Markus Keteer

Damen Makelaardij
Makelaar

Damen Makelaardij