Wie denkt aan Maastricht, droomt al snel weg…

De tijdloze cafeetjes, de boetiekjes, trendy shops en Bourgondische keukens … Het gastvrije Maastricht heeft haar bezoekers veel te bieden. Van een voelbaar rijke historie, een bruisend centrum met prachtige monumentale panden tot de vele bezienswaardigheden en musea. Maastricht is niet voor niets een geliefde cultuurstad die jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt.

In Maastricht geniet je van de unieke combinatie van kleinschaligheid en internationale allure. Je wordt omgeven door het beste van vele werelden. Van culinair en cultuur, sport en natuur tot kunst en uitgaan. Kortom: een stad voor iedereen die houdt van het goede leven.

Maastricht is een heerlijke uitje, maar het is er minstens zo goed wonen. De stad staat bekend als een geliefde woonomgeving, dankzij de vele praktische faciliteiten voor jong en oud. Dit maakt Maastricht groots in geborgenheid.

Maastricht, een ideale uitvalsbasis

Maastricht dankt zijn internationale karakter aan de unieke locatie in Nederland. Want dankzij de ligging tegen de A2 en 76 liggen Duitsland en België op een steenworp afstand. Over veelzijdig gesproken: Maastricht is ook ideaal te bereiken door de lucht en per spoor, dankzij Maastricht Airport en de directe treinverbinding met de Randstad. Ook binnen de stad reis je makkelijk dankzij het uitstekende openbaar vervoer. Ideaal voor toeristen en voor woon-werkverkeer.

Markus Keteer Maastricht “Modern, Malberg, Maastricht”

Markus Keteer Maastricht

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

MALBERG

Malberg is een groene wijk, gebouwd tussen 1964 en 1970. De wijk is sociaal gevarieerd dankzij de rijke mix aan bewoners. Zij vinden elkaar in het buurtontwikkelingsplan Manjefiek Malberg, in de vele faciliteiten, recreatiemogelijkheden en in het dynamische verenigingsleven.

Malberg heeft de status van Actieve Wijk. Zodra je inzoomt op de wijk zie je direct waarom. Er is een levendig sportpark, een kindcentrum met basisschool en kinderopvang, het seniorencentrum Scharwyerveld en een bedrijvencentrum waar startende ondernemers werk maken van een bedrijvig Malberg. Winkelen kan in het nieuwe winkelcentrum en rust en recreatie vind je in het prachtige park.

Vanuit het centraal in Malberg gelegen Markus Keteer ben je op de fiets binnen 15 minuten in het kloppend hart van bruisend Maastricht en wandelend kun je direct genieten van de fraaie natuur van het prachtige Zouwdal dat Malberg omarmd.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“MARKUS KETEER, MODERN, MALBERG, MAASTRICHT.”

Contactgegevens Markus Keteer

Damen Makelaardij
Makelaar

Damen Makelaardij